Mooie voorbeelden

Hieronder enkele voorbeelden van door onze klanten zelf gemaakte websites.

Dit kun jij ook! Bekijk de demo

Gemiddeld rapportcijfer: 8.6 !

Lees hier enkele ervaringen van onze klanten.

  • crownyacht.nl

De mogelijkheden waren al uitgebreid genoeg en makkelijk. Maar nu met de nieuwe 6.0 software versie is het echt goed. De grootste verandering; het kunnen maken van een speciale mobile versie voor smartphones is weer een makkie en de resultaten zijn gelijk super!

Jan Keyzer
  • met6benenopdegrond.nl

Belangrijkste voordeel: ik kan eenvoudig zelf teksten en foto's aanpassen wanneer ik wil. Ben op deze manier niet afhankelijk van deskundige web-bouwers. Als je met bijvoorbeeld Word overweg kunt, lukt het je ook om via het Novosite-pakket zelf je site bouwen. Jammer dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn maar het blijkt in de praktijk geen probleem; vragen worden deskundig en snel beantwoord. Het is natuurlijk een kostenbesparing en dat zie je terug in de prijs; het is betaalbaar.

Patricia van Rooij
  • jackborninkhof.nl

Helder, gebruiksvriendelijk, professioneel, betaalbaar......het overstappen waard. Al jaren had ik een professionele website die destijds voldeed aan mijn verwachtingen. Voor aanpassingen was ik echter toch steeds afhankelijk van anderen, en daar ging ik me steeds meer aan storen. Dat wilde ik echt anders, gewoon zelf foto's snel uploaden of pagina's aanpassen etc. Tijdens een avond surfen heb ik besloten de proef op de som te nemen met Novosite. Het bleek echt eenvoudig om een website zelf op te bouwen. De instruciefilmpjes zijn heel duidelijk en bij vragen is er altijd snel een antwoord, waardoor je verder kunt. Ik ben nog steeds onder de indruk van de mogelijkheden die er zijn, zoals de webshop bijvoorbeeld. Dit voelt heel goed, ik heb er nog geen dag spijt van dat ik het avontuur met Novosite ben aangegaan.

Jack Borninkhof
  • kerkaandering.nl

Eindelijk een goede website, en nog door ons zelf gemaakt ook! Als stichting kregen we het bij een professionele sitebouwer maar niet voor elkaar een site naar onze zin te krijgen. Bij toeval kwamen we bij Novosite terecht, en we bleken het zelf allemaal veel gemakkelijker en beter te kunnen! Duidelijke instructie en alles wat je nodig hebt. Inmiddels is ook een andere stichting waar ik bij betrokken ben met Novosite in zee gegaan, ook in dat geval hetzelfde verhaal.

Teun Lageweg
  • massageschoonhoven.nl

Novosite is voor de superdigibeet een topuitvinding! Eind vorig jaar bedacht dat ik dan toch echt die eigen praktijk moest gaan beginnen. Maar eerst een professionele website want het moest natuurlijk wel in 1x goed op poten gezet worden. Via via van Novosite gehoord en het 2 weken geprobeerd (eigenlijk maar een dag want ik had al direct door dat Novosite precies datgene kon bieden wat ik zocht). Binnen no-time had ik een professionele site op poten die door werkelijk iedereen die het ziet als "erg mooi" wordt beoordeeld. Als ik er dan bij vertel dat ik hem "helemaal zelf" gemaakt heb, wordt het stil omdat niemand dat achter mij had gezocht. Twee of drie keer heb ik tijdens het maken een vraag aan de helpdesk gesteld en steeds werd daar binnen heel korte tijd zeer geduldig op gereageerd. Ik ben heel tevreden. Heb ook al veel mensen op Novosite gewezen als mogelijkheid voor het zelf maken van een website.

Dineke van Nooten
  • benzstables.nl

Zeer makkelijk zelf te maken met Novosite en daarmee in deze crisis tijd kosten besparend. Heel makkelijk. Je begint gewoon met je eigen opzet en als je tevreden bent over het resultaat gaat de site met 1bericht online. Je kunt altijd en overal je site weeraanpassen.

Willemijn Hazewindus
  • kleineoase.nl

Novosite: Gebruiksvriendeljk, voor iedereen toegankelijk, eenvoudig, veel mogelijkheden voor een mooie- website met professionele uitstraling en ze zijn heel servicegericht! Met Novosite kan je heel makkelijk een mooie-, opvallende website maken. De mogelijkheden zijn groot. Pagina's en modules zijn makkelijke aan te passen, dus voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen met weinig ervaring. Ik heb al een aantal websites via Novosite draaien en krijg goede reacties op het uiterlijk en, ook voor de bezoekers, de gebruiksvriendelijkheid. Foto's, bestanden, filmpjes, het kan allemaal. Zelfs een webwinkel zit er al op, die kan je wel of niet activeren. Ik ben ook super enthousiast over de service die Novosite biedt. Ze laten je nooit lang wachten op het antwoord van je gestelde vragen, zodat je snel weer verder kan.

Carola Wallet

Meer reviews lezen?

Klik hier