Nederlands

 

Datum : Januari 2013

Mogen wij Barcelona aan u voorstellen ?

Met onze Barcelona News Flash willen wij u de vele mogelijkheden van deze geweldige stad laten zien, een perfecte locatie voor elk MICE event. A-Travel Barcelona is gespecialiseerd in op maat gemaakt programma's voor uw incentives, meetings en congressen. Wij zijn u graag behulpzaam!

Vandaag laten wij u graag de volgende mogelijkheden zien:
GOURMET BUS
 
Gourmetbus Barcelona is een geweldige combinatie van hoogwaardige sightseeing van de stad Barcelona en een culinare ervaring.
De bus is perfect uitgerust om een Michelin-ster waardig menu te serveren van Carles Gaig. Totale capaciteit is 30 personen aan 2 of 4 persoons tafels in het bovenste gedeelte van de luxueuze bus. Elke stoel heeft een individuele Ipad die is aangesloten aan verschillende externe cameras in de bus, zodat elke gast het bereiden van het menu kan volgen en tegelijkertijd kan genieten van de sightseeing in 11 verschillende talen . Exclusieve afhuur bij 30 betalende gasten.
 
Duur: 3 uur
Vertrek: 12:30h, 17:30h & 21:00h
Prijs p.p. tot 31 Maart: € 105,00
Prijs p.p. Vanaf  01  April: € 115,00

 

 
 
 
IPAD RALLY
 
INTERACTIEF – Organiseer digitale team activiteiten
 
Wij assisteren om een creatief en innovatief event te organisren. Met behulp van een speciaal platform, kan je je activiteiten voorbereiden, teams samenstellen, videos uploaden, prijzen toevoegen en dat allemaal binnen een paar minuten.
INTUITIEF - App om te genieten van een unieke teambuilding
 
Elk team krijgt een Ipad met een speciale app die de naam van het team en bedrijfs logo laat zien, gebruikt de positie op de kaart en geeft de precieze locatie aan waar elk team de activiteiten moet uitvoeren. Alle handelingen worden begeleid door een back office control center. Wanneer het team tijdens de rally op de plaats aankomt waar de activiteit zal plaatsnemen, laat de app de uitdaging zien.
ONLINE - Real-time updates
 
De organisers van het event kunnen de ontwikkeling van de activiteiten zien, scores & resultaten bekijken, de GPS positie in de gaten houden en contact houden met ze door berichten te sturen, of onverwachte obstakels zoals "Barst in het Ipadscherm”, "Bom”of"Schreeuw”.
 
 
 
HOTEL ESPANA, 4*
 
Waar? In het centrum van de oude stad, in een klein en rustige zijstraat van de Ramblas en achterkant van de "Liceo” Opera hall, ideaal om " the Gothic Quarter ” te verkennen te voet.
 
Wat? De  82 kamers zijn verdeeld in 54 kamers ( waarvan 32 twins) 24 deluxe ( waarvan 12 twins), 3 executive kamers met prive terras en 1 suite .Alle kamers hebben een moderne uitstraling, kabel tv, telefoon, kluis, gratis mini bar, airco en WIFI Internet. Lobby bar, ontbijt restaurant, A-la-carte restaurant, dakterras met zwembad en jacuzzi. Vergaderzalen "Liceo”  voor max 80 personen & "Sirenas” voor max 120 personen.
 
Wanneer? Geopend in 2010
 
Hoe? Een 21e eeuws hotel in een 19eeuws Art Deco gebouw, gecreëerd door de bekende architect Lluís Domènech i Montaner.
 
 
 
De volgende maand laten wij u graag meer mogelijkheden zien. Aarzel niet contact met ons op te nemen indien u een aanvraag heeft.
 
Barcelona Office A-Travel Barcelona:
ATB Incentives S.L.
PO Box 36010
08080 Barcelona
Spain
Phone: + 34 9 34 51 62 73
Fax: + 34 9 34 51 62 73
 
Sales Office in the Netherlands:
Hendrik Jacobszstraat 3
1075 PA Amsterdam
Netherlands
Phone : + 31 20 4710614
Fax : + 31 20 4710613