's Werelds makkelijkste sitebuilder!

Vergeet Wordpress, Joomla, Strato, Wix en Weebly. Allemaal veel te moeilijk. Met onze sitebuilder lukt het je wél om zelf je website te bouwen en te onderhouden! Al meer dan 10.000 tevreden gebruikers gingen je voor. Met Novosite maak je zelf snel en gemakkelijk een professionele website. Je hebt géén technische kennis nodig. Je hoeft geen software te installeren. Je kan op iedere PC of MAC direct aan de slag.

Pagina's aanmaken en invullen, foto's plaatsen, kleuren aanpassen, webshop starten, foto-albums maken, contactformulier, gastenboek, blog, het zit er allemaal in! Probeer nu onze demo en je ziet direct hoe makkelijk het werkt! Neem nu de stap om zelf je site te maken want jij kunt dit ook!

Lees meer over onze sitebuilder

Klaar voor de toekomst!

Het aantal mensen dat jouw website met een smartphone bezoekt stijgt explosief. Een traditionele website is niet handig leesbaar op het veel kleinere scherm van een mobiele telefoon. Daarom maak je met onze sitebuilder in een handomdraai een aangepaste mobiele site, perfect afgestemd op het browsen met een smartphone.

Bekijk de demo

Onze klanten vertellen

Om je te overtuigen van het gemak van onze sitebuilder en de kwaliteit van onze service laten we graag onze klanten aan het woord.

Bekijk de reviews

5 Redenen
om voor ons te kiezen

Gemak

Onze klanten hebben vaak al allerlei pakketten en sitebuilders uitgetest. Wat we steeds terughoren is dat onze software uitblinkt zijn eenvoud. Geen gedoe met lastige templates en allerlei onduidelijke menu's. Wat je echt nodig hebt zit er allemaal in en alle onnodige poespas niet.

Snelheid

Als ondernemer heb je het al druk genoeg. Toch is het belangrijk om zelf je website te kunnen onderhouden. Dit spaart je tijd en geld. Vanaf iedere werkplek kun je je website online aanpassen.

Prijs

Voor 120 euro per jaar ben je als ondernemer helemaal klaar. Dat is dus inclusief gebruik van de sitebuilder, alle modules, premium webhosting, dataverkeer, helpdesk, e-mail, webmail en statistieken. Ongelooflijk toch? Voor verenigingen en particulieren is het zelfs nog goedkoper!

Kwaliteit

Je website moet altijd bereikbaar zijn en snel laden. Novosite levert uitsluitend Premium webhosting van topkwaliteit. Dat is geen loze kreet maar betekent: de snelste servers in het snelste netwerk. Eigen technische dienst ter plaatse, 24-uurs server monitoring, perfecte backups en geavanceerde beveiliging van al onze diensten. Geen zorgen dus: je website is bij ons in ervaren handen!

<

Service

Onze sitebuilder is een echt doe-het-zelf pakket. De meesten komen overal dan ook prima uit. Als je toch ergens hulp bij nodig hebt kun je altijd terecht op de Online Helpdesk en ons zeer actieve gebruikersforum. Daarnaast zijn we altijd bereikbaar voor je vragen en leveren we naast onze standaardpakketten maatwerk op aanvraag.

Heb je nog vragen? Neem contact op